Kanes framtid har han det sista säga

Enligt de brittiska nyheterna, talar om lagstjärnan Harry – Kane framtid, Fotbollströjor Dam Tottenham tränare Pochettino sa att endast Kane själv kan svara på denna fråga. Kane utförde nyligen bra, Han har just skördat sina första 100 Premier League mål, Men England-anfallaren tycker att hans första mål är att vinna en trofé.

Kane och Tottenham kontrakt till 2022 kommer inte att gå ut, Men Kanes tidigare landslagskamrat Rooney sa i en intervju, Om Tottenham inte kan vinna ordet, Kane kommer att ompröva sin framtid. Kane utmärkta prestanda de senaste åren orsakade många europeiska klubbar i alla åldrar, Tidigare Real Madrid president Calderon hoppas att laget kan skriva in Englands anfallare.

När du frågades om framtiden för Tottenham Kane, Tottenham svarade: ” Det är hans problem, inte min. Självklart vill han göra mål, vill vinna mästerskapet. Jag kommer inte att kommentera för mycket om detta. Han är väldigt glad här, han älskar Ströjor Tottenham, Men det här är hans personliga fråga Det handlar om hans tankar och känslor, Jag kan inte svara för honom. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>