Arsenal och Ozil förnyas till 2021

Premier League Arsenal meddelade tjänstemannen, Med mittfältaren avslutade Özil kontraktet, Det nya kontraktet varade fram till 2021. Enligt nyheterna nådde Zhou Xin Fotbollströjor Dam Arsenal Ozil 350.000 pund, Han blev också den högst betalade spelare i Arsenals historia.

Ozil och Arsenal förnyelse frågor, Har påverkat hjärtan av vapenfäktare, Hans tidigare kontrakt löper ut i sommar, Och nu efter slutförandet av förnyelsen, Arsenal fans äntligen en beredd.

Efter förnyelsen, Arsenal Özil sa på sociala plattformar: ” Jag är glad att tillkännage ett nytt treårigt kontrakt med Arsenal, Efter en lång tid att överväga och kommunicera med dig, Jag gjorde ett av de viktigaste besluten i min nuvarande karriär. Underbara saker måste alltid spendera tid, Till slut fattade mitt hjärta ett beslut för mig. Som jag alltid sa var jag hemma som Arsenal, Jag är motiverad och hoppas kunna hjälpa laget att uppnå stora prestationer under de närmaste åren. Ströjor Arsenal en dag, livslångt arsenal! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>