Fernandinho och Manchester City förnyelse

Manchester City Fotbollströjor Dam meddelade genom den officiella hemsidan, De har redan slutfört ett kontrakt med brasilianska mittfältern Fernandinho, Den 32-årige mittfältaren fick ett två och ett halvt år kontrakt med Manchester City, Nytt kontrakt fram till sommaren 2020.

Fernandinho och Manchester City-kontraktet upphörde ursprungligen i sommar, Det förnyade kontraktet kommer att nå sommaren 2020. Under Guardiola, Fernandinho blev en integrerad del av Manchester City mittfältare, Han spelade alla 23 ligamatcher i Manchester City den här säsongen, Scored 2 mål och 3 assists. Manchester City Wednesday och Otamendi har precis avslutat kontraktet, Nu låst ett nytt förbund av huvudspelarna, För närvarande ledde Manchester City också Premier League med 12 poäng, En hand har berört ligatiteln.

Sommaren 2013, Fernandinho gick med i Ströjor Manchester City, Hittills spelade han 212 framträdanden Manchester City gjorde 19 mål, Hjälp Manchester City vinn 2013-14 säsongen Premiership och League Cup dubbel krona, Han hjälpte igen Manchester City att vinna ligan Cup 2015-16.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>